OOGCAFÉ MEIJEL

Hierbij willen wij u informeren dat er binnen Durnééve, Raadhuisplein 3, 5768 AR in Meijel, een initiatief met als thema het “ Oogcafé “ mogelijk gaat worden. Deze mogelijkheid is mede tot stand gekomen vanuit de behoefte die er is binnen Meijel voor een ontmoetingsplek voor mensen met een Visuele beperking / Oogaandoening. Het is ontstaan vanuit de visie om een laagdrempelig lotgenotencontact in een ongedwongen sfeer mogelijk te maken voor de Blinde en / of Slechtziende medemens. Deze bijeenkomsten ofwel lotgenotencontact – en ontmoetingsochtenden, vinden plaats op de vrijdagochtend tweewekelijks, met als aanvangsdatum vrijdagochtend 3 november.Het desbetreffende programma wordt samengesteld bij aanvang, waarbij de intentie ligt bij de wensen, behoeften en suggesties van de deelnemers.
Deze ideeën worden geïnventariseerd en getoetst, dit om zo een gevarieerd en veelzijdig programma samen te gaan stellen, afgestemd op de deelnemers met een visuele beperking.
U kunt hierbij denken aan het voordragen, – luisteren naar gedichten, Workshop schilderen, Bingo, Bloemschikken, bijpraten, Presentatie Koninklijke Visio, gastoptreden van een dichter of muzikaal ensemble.

De start van dit Oogcafé, is op vrijdagochtend 3 november aanstaande, aanvang 10.00 uur tot 12.00 uur, met de mogelijkheid tot inloop van 9.30 uur.
De kosten voor deelname bedragen 2, 25 euro voor koffie en / of thee.

Wanneer u geïnteresseerd bent of u kent iemand met een visuele beperking, schroom dan niet om hem of haar over dit initiatief te informeren.

Loop vrijblijvend binnen, om kennis te komen maken op vrijdagochtend 3 november aanstaande !

Voor verdere informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met de initiatiefnemers van dit Oogcafe:
Henny Verberk – Verhagen, email : hennyverhagen12@gmail.com telefoon : 077 – 4664429.
Of bij Bertine van Heugten, durneeve@gmail.com, telefoon : 077 – 3746174

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Info en Advies. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *