Verslag kerstviering

Met als thema, dat extra lichtpuntje, soms…. ,
vond op 13 december de jaarlijkse kerstviering van KBO Meijel plaats in Gemeenschapshuis D`n Binger.
Liefst 260 leden hadden zich aangemeld. Zij genoten zichtbaar van deze jaarlijkse unieke traditie.
Voorgegaan door onze kapelaan Roger Maenen was het een mooie viering.
Het collectegeld dat tijdens deze viering werd opgehaald gaat naar een goed doel.
Het komt dit jaar geheel ten goede aan de wensambulance.
Na de viering was er koffie en thee en iedereen liet zich het kerstbrood goed smaken.
Carnavalsvereniging De Kieveloeët verraste nog een aantal leden met enkele vrijkaarten voor De Mèèlse Vastelaoves Parade. De prijzen in de vorm van kerststerren kregen tijdens de loterij een nieuwe bestemming.
De viering werd verder opgeluisterd door het Senioren Orkest Meijel.
Zij hadden een extra repetitie gehouden en een aantal mooie kerstnummers voorbereid. Er werd volop meegezongen en tegen de klok van 17.00 uur keerde iedereen voldaan huiswaarts. Wederom een mooie en drukbezochte KBO activiteit.

Organisatie Werkgroep Evenementen en alle helpers Sjapo en bedankt !

Dit bericht is geplaatst in Bijz. Evennementen met de tags , . Bookmark de permalink.