Tablet-cursus (Android) start 16 januari

Na de iPadcursus in september jl. starten we op 16 januari met de cursus “aan de slag met een Android tablet”.
De cursus vindt plaats op dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en bestaat uit 4 lessen. Ook al ben je geen lid van de KBO-Meijel, dan kun je toch deelnemen aan deze cursus.
De kosten voor leden zijn € 24,00, niet leden betalen € 30,00. Dit is incl. cursusboek en koffie of thee in de pauze. Opgeven kan bij Mariëtta van Asten (374.4801) of bij Leo Tittulaer (466.9600). Mailen naar kbomeijel@live.nl kan ook. Deelnemers dienen te beschikken over een Android tablet.

Open week SeniorWeb

In de week van 22 t/m 28 januari vindt ook weer de landelijke open week van SeniorWeb plaats. Hier doen wij ook aan mee. Naast het gebruikelijke computerspreekuur op maandagavond zijn we die week extra open op maandag, woensdag en vrijdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur. Het thema is dit keer ‘Beleef uw hobby online’.

Voor informatie of hulp op computer of smartphone gebied hoeft u echter niet zo lang te wachten. Wij staan elke maandag (behalve 25/12 en 1/1) van 18:30 tot 19:30 uur voor u klaar in d’n Binger (t.o.v. de bibliotheek) Tot maandag ?

Dit bericht is geplaatst in SeniorWeb Meijel. Bookmark de permalink.