Nieuws van SeniorWeb

Op 15 februari starten we weer met de basiscursus “computer gebruik voor senioren”. Deze cursus is in principe bedoeld voor starters maar kan ook uitstekend dienen als opfriscursus.

De cursus vindt plaats op donderdagmiddag van 14:00 tot 16:00  uur en bestaat uit 6 lessen.De kosten voor leden zijn € 40,00, niet leden betalen € 50,00.
Dit is incl. cursusboek en koffie of thee in de pauze. Opgeven kan bij Leo Tittulaer (466.9600) of mailen naar kbomeijel@live.nl

Naast de basiscursus en tabletcursus bieden wij ook mogelijkheden voor korte cursussen op maat. In overleg met de cursist(en) kunnen wij voor een specifiek onderwerp een cursus/training opzetten.
Bel eens of loop op maandagavond eens binnen en vraag naar de mogelijkheden.

Op maandag kunt u ook terecht voor informatie of hulp op computer of smartphone gebied op ons wekelijks computer spreekuur.
Wij staan elke maandag van 18:30 tot 19:30 uur voor u klaar in d’n Binger (t.o.v. de bibliotheek)

Team SeniorWeb

Dit bericht is geplaatst in SeniorWeb Meijel. Bookmark de permalink.