Voorlichtingsbijeenkomst “Goed Ziend Ouder Worden?”

Op zaterdagmiddag 19 mei wordt er in het Oranje hotel in Meijel een voorlichting- informatiebijeenkomst georganiseerd over “goedziend ouder worden”, waarbij diverse gastsprekers, opticien Reinier Meijel, Koninklijke Visio Sittard-Geleen, Joia&Vida, Kapellen (België) en vele andere ervaringsdeskundigen, die hun ervaringen met een belevingsverhaal komen toelichten.
De informatiebijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Durnèève uit Meijel en de Stichting Licht en Liefde uit Maastricht.
Mocht u belangstelling hebben om meer te weten te komen over ” goedziend ouder worden’’ en hoe het leven kan veranderen met een visuele beperking / oogaandoening, dan bent u van harte welkom op deze voorlichting- informatiebijeenkomst. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Oranje Hotel in Meijel, aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur.
Voor aanmelding en meer informatie over deze voorlichtingsbijeenkomst  kunt u contact opnemen met de contactpersoon, mevrouw Henny Verberk – Verhagen, tel: 06 26 74 79 77
Of e-mail: hennyverhagen12@gmail.com

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.