Kaarten in Oranje Hotel

We starten weer met het kaartseizoen 2018 – 2019!

Het nieuwe seizoen start op vrijdag 28 september.
Iedereen is welkom. Of u al lid bent van onze K.B.O. of (nog) niet lid bent, kom gerust met ons een kaartje leggen. Op dit moment doen dat een 40-tal mensen elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot c.a. 17.30 uur.

Er kan GEJOKERD worden. Of wilt u liever KRUISJASSEN? Ook dat kan. Er zijn ook tafels waar het van oudsher bekende RIKKEN wordt gespeeld. We spelen in wedstrijdverband. Spreekt u dat niet aan, dan bent u toch van harte welkom, want gewoon mee-kaarten voor de gezelligheid kan ook! Wilt u later meedoen, dan kan dat ook.

Als u denkt, ik weet het nog niet, kom dan gerust een middag mee kaarten en de sfeer proeven. Mocht u interesse hebben om mee te helpen met de tellingen tijdens het kaarten, ook dan bent u van harte welkom.

Wie wel in is voor een wedstrijdje, kan daarmee leuke geldprijzen winnen. Deelnemen aan het kaarten kost per keer €1,50. Voor dat geld krijgt u aan het eind van het seizoen een consumptie met iets lekkers erbij. En de beste spelers worden gehuldigd met een beker of iets anders…. Consumpties tijdens het kaarten zijn voor eigen rekening.

Meestal kaarten we bij het Oranje Hotel. Soms moeten we uitwijken naar een andere locatie. Noteer daarom alvast in uw agenda:

vrijdag 12 oktober kaarten bij Restaurant Colé aan de Donk.

Wat houdt u tegen? Vervoer? Dat kan geregeld worden met bv. het dorpsvervoer.

Wij bedanken Jan Weerts en Jan Broens voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen.

Hebt u nog vragen, stel ze gerust aan

Peter Beijers (peterbeijers@telfortglasvezel.nl) tel. 077-4661714
Piet Basten (piet.alda@home.nl) tel. 077-4662660.

Werkgroep Gezond Ontspannen.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.