Vrijwilligers gezocht !!!!!

Iedereen weet vast wel, dat een vereniging draait op vrijwilligers. Ook KBO Meijel!! Zonder vrijwilligers kunnen wij niets. Gelukkig hebben wij al vele vrijwilligers, die zich inzetten voor verschillende hand-en-spandiensten. Hier zijn wij dan ook zeer blij mee, echter…we komen helaas nog een aantal vrijwilligers tekort.

Wij zijn dringend op zoek naar KBO leden, die belangstelling hebben om 1 x per maand (in het totaal 10 x per jaar), middels het rijden van een vaste route met de eigen auto, de maandelijkse pakketten van het KBO-PCOB magazine en ons eigen nieuwsblad te bezorgen bij onze 21 rayonbezorgers.
Het bezorgen van deze pakketten bij de 21 rayonbezorgers neemt c.a. 1 ½ uur per maand in beslag. De 21 rayonbezorgers zorgen er op hun beurt weer voor, dat het KBO-PCOB magazine en het Nieuwsblad bij alle KBO leden op de mat valt.

Is dit iets voor u en heeft u belangstelling?
U kunt zich tot 15 oktober melden bij:
Els Gielens tel. 077-4662749 of per e-mail (secretariaat@kbo-meijel.nl)

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.