Nedcar

Bezoek Nedcar
Voor het najaar 2018 hadden we een excursie naar Nedcar gepland. Hiervoor hadden we ons al in april 2017 ingeschreven en stonden we voor eind 2018 ingepland voor een bezoek aan deze autofabriek. Maar begin september kregen we een bericht van Nedcar dat de fabrieksbezoeken vanaf half augustus niet meer mogelijk zijn.
Deze zijn stopgezet. Als reden geven ze hiervoor op dat door het toenemende productieproces de fabrieksbezoeken te verstorend waren op de processen in de fabriek. Ook zal de productieachterstand die ze opgelopen hebben door de stakingen hierbij een rol gespeeld hebben. Heel erg jammer voor de 32 leden die zich voor deze interessante excursie hadden opgegeven.

Wij, de Werkgroep op Pad zullen proberen er een andere leuke excursie voor in de plaats te organiseren.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *