Waarom zou ik lid worden?

TIEN REDENEN OM LID TE WORDEN VAN DE KBO!

1. Tien keer per jaar het KBO-PCOB magazine, boordevol leuke en interessante informatie voor senioren.
2. Vier keer per jaar een Limburg magazine in het KBO-PCOB magazine met daarin speciale aanbiedingen en activiteiten in de provincie.
3. Vertegenwoordiging van uw belangen in uw eigen gemeente en in WMO-platforms of seniorenraad.
4. Landelijke en provinciale belangenbehartiging; de KBO is met ruim 190.000 leden landelijk en ruim 36.000 leden in Limburg de grootste seniorenorganisatie van Nederland.
5. Deelnemen aan activiteiten in uw eigen woonplaats; ontmoeten, ontspannen en ontwikkelen.
6. Zelf als vrijwilliger aan de slag; laat uw talent niet verloren gaan en blijf actief! Er is voor ieder wat wils.
7. Voor hulpvragen in uw gemeente kunt u terecht bij de Vrijwillige Ouderenadviseurs, zij helpen u de weg te vinden op het gebied van bijvoorbeeld de WMO.
8. Hulp bij het invullen van uw belastingaangifte door getrainde vrijwilligers.
9. KBO-servicelijn; hier kunt u terecht met uw vragen over wonen, zorg, gezondheid, maar ook voor juridische zaken.
10. KBO-ledenvoordeel in de vorm van een voordeelpas en aantrekkelijke kortingsacties op: collectieve ziektekostenverzekering bij Zilveren Kruis Achmea, energietarieven Nederlandse Energie Maatschappij, rijbewijskeuring en elk seizoen dagjes uit e.d. (b.v. Kasteeltuinen Arcen, Passiespelen).
Wilt u meer informatie kijk op de website: www.kbolimburg.nl of neemt contact op via e-mail info@kbolimburg.nl of telefoon: 0475-381740