Walking Football

Walking Football houdt 55-plussers fit en scherp
Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren.
Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun “oude” dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.
Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten.
Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd.
Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken of te blijven bij RKMSV.
Walking Football iets voor jou!
Ook bij RKMSV willen we Walking Football voor onze wat oudere leden maar ook niet leden gaan introduceren. Op 8 maart gaat het gebeuren.
Heren én dames die het leuk vinden om 1 of 2 keer in de week op het voetbalveld actief te zijn kunnen zich melden bij Wiel Kempen (fam.kempen@telfortglasvezel.nl / 06-23758652) of Joep Beeren (joepbeeren1@gmail.com/ 06-50292012).
Bij voldoende interesse gaan we in samenspraak met het bestuur kijken hoe hier invulling aan te geven.
Wil je eerst eens kennis maken met het spelletje? Laat dit dan weten, dan organiseren we in de komende tijd een kennismakings-clinic.
Nieuwsgierig?

Kijk bij de KNVB (https://www.knvb.nl/doe-mee/voetbalvormen/walking-football) of beter nog bij de ervaringsdeskundige (https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/27535/walking-football-houdt-60-plussers-scherp)

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *