Uw verkeerskennis opfrissen?

Bent u senior, inwoner van de gemeente Peel en Maas en wilt u als ervaren verkeersdeelnemer ook graag nog eens worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Grijp nu uw kans. Veilig Verkeer Nederland organiseert een opfriscursus verkeersregels.
In 3 bijeenkomsten van 2 uur wordt u onder leiding van een gecertificeerde rijinstructeur van Veilig Verkeer Nederland bijgepraat over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Meldt u aan voor deze opfriscursus.

Ook is er de mogelijkheid voor alle deelnemers aan deze cursus om zich (vrijblijvend) aan te melden voor een individuele praktijkrit in de eigen auto. Verdere informatie hierover ontvangt u tijdens de cursus.

De cursus vindt plaats op: Woensdag 15, 22 en 29 augustus,
van 13.30 – 15.30 in Helden.
De eigen bijdrage voor de gehele cursus bedraagt € 8,00.

Is dit iets voor u?
U kunt zich tot 25 juli inschrijven via de onderstaande link van Veilig Verkeer Nederland. https://vvn.nl/opfrispeelenmaas Voor alle duidelijkheid: De cursus heeft een informatief karakter, het is geen examen!
VVN heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van deze cursussen.

De populariteit van de cursus is de afgelopen jaren flink toegenomen. Schrijft u zich daarom op tijd in want vol is vol.
U ontvangt ruim voor aanvang van de cursus een bevestigingsbrief met de locatiegegevens en de wijze waarop u de eigen bijdrage over kunt maken.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *