Verslag Ontspanningsmiddag

Op woensdag 7 november kwamen zo’n 48 personen naar d’n Binger om naar de film te kijken van Mart Kessels. We begonnen met een kopje koffie of thee en gingen er eens goed voor zitten en dat werd beloond: het eerste gedeelte ging over ons dorp Meijel.
We konden terugkijken naar hoe het een paar jaar geleden was met alle herinneringen van vóór de veranderingen in onze dorpskern.De rasechte Méélsen zagen steeds bekenden en allerlei namen en bijnamen kwamen voorbij. Deze terugblik werd door iedereen zeer gewaardeerd. Na de pauze met weer een kopje koffie of thee kwam het tweede gedeelte dat  ging wat er over de natuur in de omgeving van Meijel te zien is. Mart had er een geweldige reportage van gemaakt. Als Meijel nog ligt te slapen is hij al voor dag en dauw op pad. We zagen reeën in de ochtendmist voorbijwandelen en de geluiden van de dieren die aan de dag beginnen maken je stil. De gebieden “het Molentje” en “de Kwakvors” wemelen van de bijzondere dieren en die weet Mart feilloos te filmen. Het was indrukwekkend en vol be- en verwondering hebben we zitten kijken. Mart, hartelijk dank hiervoor en we kijken nu al uit naar een vervolg.

Een aandachtige toehoorder.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *