Voordeelacties KBO-leden gaan stoppen

De voordeelactie van de diverse Meijelse ondernemers vindt u elke maand op de website onder het kopje “voordeelacties KBO-leden”. In juli 2018 hebben wij met de deelnemende ondernemers de voordeelactie geëvalueerd. De meeste ondernemers gaven toen aan de actie als positief te ervaren en dat het hun weinig werk bezorgde, maar dat het gebruik ervan door de KBO-leden minimaal is.
In de Nieuwsbrief van augustus 2018 hebben wij gevraagd om uw mening of ervaring kenbaar te maken. Naar aanleiding van de ontvangen reacties van zowel onze KBO leden als van de deelnemende Meijelse ondernemers is besloten om met de maandelijkse voordeelacties met ingang van 1 januari 2019 te stoppen.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *