Cursus vogels herkennen in eigen omgeving.

Tuinvogels:
Als voorbereiding op de landelijke tuinvogeltelling op 27 en 28 januari a.s., organiseert IVN Helden een vogelcursus voor beginners. U  leert op deze avond veel tuinvogels en hun geluiden herkennen. Met handige tips, filmpjes, ezelsbruggetjes en leuke weetjes om nog meer van vogels te genieten.

Zo maakt u op een leuke manier kennis met de Nederlandse tuinvogels. U gaat veel meer zien en herkennen in uw tuin en krijgt praktische tips voor uw eigen tuin of balkon.

Vogels die onder anderen in deze cursus worden behandeld zijn: boomklever, boomkruiper, bosuil, ekster, gaai, groenling, grote bonte specht, heggenmus, holenduif, houtduif, huismus, kauw, koolmees, koperwiek, kramsvogel, merel, pimpelmees, putter, roodborst, sperwer, spreeuw, turkse tortel, vink, winterkoning en zanglijster.

De cursus wordt gegeven in het IVN gebouw aan de Kloosterstraat 12 in Helden op donderdag 24 januari, aanvang 20:00 uur.

Meedoen is gratis!

Meer informatie?

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, SeniorWeb Meijel. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *