Dagtocht naar de Keukenhof

Op donderdag 25 april hebben we een dagtocht gepland naar de Keukenhof, het mooiste dagje uit tussen de bloemen.

Flower Power is het thema van Keukenhof in 2019

Flower Power, de kracht van bloemen!
Een prachtig thema om de 70e Keukenhof mee te vieren.
Meer dan 7 miljoen bloembollen bloeien dit voorjaar, met in totaal 800 variëteiten tulpen. Een unieke, onvergetelijke ervaring. Naast al deze bloemen kunt u genieten van de spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunst en prachtige evenementen. Mis de Tulip mania-tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet!In de Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Holland is wereldberoemd om de prachtige bloembollenvelden en alle soorten bloemen die er gekweekt worden. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren ’70.

De inschrijving is op 4 april om 13:30 in d’n Binger.

De eigen bijdrage voor deze dagtocht is €47,50 (incl. brunch) en €30,00 (zonder brunch). Gelieve met gepast geld te betalen. Er is geen gezamenlijke lunch, maar bij het verlaten van de bus zal u een lunchpakket worden aangeboden.

We vertrekken om 8:00 uur vanaf de parkeerplaats bij het Oranjehotel en hopen om ca. 19:00 uur weer terug te zijn in Meijel waar we de dag afsluiten met een brunch.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *