Inschrijving voor de Natuurtocht

Zoals in het vorige nieuwsblad reeds aangekondigd hebben we op woensdag 14 augustus onze jaarlijkse Natuurtocht gepland.

Ger Hendriks en Mart Rooijakkers zijn al geruime tijd bezig om ons een prachtige tocht te bezorgen. Zij zullen ons weer laten genieten van de prachtige plekjes in de natuur. Wat en waar het precies gaat worden blijft zoals altijd een verrassing. Onze uitzetters weten er ieder jaar weer een leuke tocht van te maken met verrassende plaatsen. Ook krijgen we tijdens de rit de nodige informatie te horen over alles wat er zoal voorbij komt.

Wat wel vaststaat, is dat we om 13:00 uur met de bus vertrekken vanaf het Alexanderplein. Onderweg zullen we een stop makken voor koffie met iets lekkers. Evenals andere jaren willen we deze tocht omstreeks 18:30 uur afsluiten met een koffietafel in het Oranjehotel.

Inschrijven is op donderdag 25 juli om 19:00 uur in d’n Binger.
Het inschrijfgeld bedraagt €23,00.

We gaan voorlopig uit van maximaal 60 personen, meerdere aanmeldingen komen op de reservelijst.
Indien mogelijk kunnen we dan bekijken of er een grotere bus beschikbaar is.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *