Bezoek Boswachterij

Bezoek Boswachterij ‘De Kievit’ in Beringe
Op woensdagmiddag 3 juli gaan we een bezoek brengen aan Boswachterij De Kievit in Beringe. De vooruitzichten voor deze dag zijn erg goed nl. 22 graden en zeer weinig wind. Zou je nog mee willen gaan per fiets of auto dan kan dat nog. Geef je dan zo snel mogelijk op bij Willemien Janssen-Jaspers, tel. 077-4664124 of Theu Pouls 077-4662091 en geef dan ook door of je met de fiets of met de auto wilt gaan.

Diegenen die per fiets gaan moeten uiterlijk om 13.30 uur bij d’n Binger zijn vanwaar de fietstocht begint. De leden die met de auto naar Beringe gaan moeten uiterlijk om 13.45 uur bij d’n Binger zijn wat ook de vertrektijd is. We proberen dan met beide groepen om 14.00 uur bij de Boswachterij aanwezig te zijn. Hopelijk gaan we deze middag met mooi weer genieten van de mooie natuur die de Boswachterij ons te bieden heeft.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *