Fiets-uitje KBO – Jumbo On Tour

Op de website van de KBO Meijel en op KBO facebook is al aandacht geschonken aan de “Spek de Kas” actie van Jumbo Meijel, Jumbo Panningen en Jumbo Maasbree.
In Meijel is KBO Meijel één van de 57 deelnemende verenigingen.


Om in aanmerking te komen voor de zilveren voucher en om deze actie ook op een andere manier bij onze leden onder de aandacht te brengen, vertrok een groep van 21 personen op maandag 22 juli jl. met een ludieke fietstocht langs de 3 filialen van Jumbo in Peel en Maas. De fietstocht kreeg het motto mee “Jumbo on Tour”.De fietsen werden versierd met vlaggetjes en ballonnen in de kleuren van de Jumbo. Daardoor zag het er bij de start al heel vrolijk uit. En vrolijk is de groep de hele tocht gebleven. Het weer was prachtig en bij elke Jumbo winkel werd even gestopt en een foto gemaakt. Richting Maasbree werd iedereen nog iets vrolijker na het nuttigen van een lekker neutje in de schaduw……

Ook dit fietsuitje was weer heel gezellig, zeker toen de groep na terugkomst in Meijel het terras opzocht om nog lekker na te babbelen onder het genot van een drankje.

Volg de komende tijd regelmatig de website van de KBO Meijel en KBOFacebook. Zowel op de website als op facebook zal aandacht geschonken worden aan deze “Spek de Kas” actie.       

 Namens werkgroep “Spek de kas”
 Piet Basten                                                                                     Penningmeester

 

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, Gezond ontspannen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *