Fiets-uitje KBO Meijel

Fiets-uitje 05 augustus 2019
Afgelopen maandag om 18.45 uur stonden mijn vrouw en ik  paraat bij D’n Binger om met de groep te gaan fietsen. Het is altijd weer spannend of er mensen met ons mee willen gaan…ook dit keer. Normaal zit Geert Philips al op de bank te wachten maar die was er ook nog niet. Maar dan komen er van alle kanten sportieve senioren aanzetten, 29 in totaal!  We zijn om 19.00 uur vertrokken richting de Grashoek.
We zijn achter langs de Grashoek gefietst en de eerste stop was gepland bij de Schatberg. Hoewel ze wisten dat we kwamen hadden ze de groep verkeerd ingeschat. Ze hadden ons een plek geregeld in de sauna…..dus zijn we snel op zoek gegaan naar een alternatieve plek en kwamen uit bij La Place. Daar hebben we even lekker in de buitenlucht kunnen genieten van het gezellig samenzijn onder het genot van een drankje.

Meijel hebben we weer terug gevonden  door via Helenaveen en Neerkant over de Schans terug te komen in het centrum. Op het terras van Oranje Hotel was het nog nagenieten van een gezellig fietstochtje. Het is leuk om te zien dat steeds weer nieuwe mensen mee fietsen.
De groep zal in deze grootte in de toekomst opgedeeld moeten worden voor de veiligheid. Wij kijken met z’n allen terug op weer een gezellig fietsuitje.

Volgende week starten we om 18.30 uur!  Het wordt al eerder donker om deze tijd…
Hebt u zin om mee te fietsen zorg dan dat u op tijd bij d’n Binger bent.

26 augustus staat bij goed weer de laatste tocht van dit 1e seizoen gepland.
We proberen er iets bijzonders van te maken. Dus zet het in u agenda’s.

Namens werkgroep Gezond Ontspannen
Piet Basten
E: penningmeester@kbo-meijel.nl
M:0622247753

Dit bericht is geplaatst in KBO Sportief. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *