Herfstwandeling

Op 9 oktober stond de jaarlijkse herfstwandeling op het programma.

Met een leuke groep wandelaars vertrokken we naar het Dubbroek bij Maasbree. Een mooie gevarieerde wandeling, met bospassages en open stukken. Onderweg hadden we nog een ontmoeting met de ezels van Camping in `t Niet en kregen we van Mat Lenders, eigenaar van Zorgboerderij Dubbroek, nog tekst en uitleg. Een zorgboerderij waar dagelijks een groep zorgbehoevende  met een verstandelijke beperking meehelpen met de dagelijkse dingen die er moeten gebeuren. Truus had zoals gebruikelijk weer gezorgd voor een heerlijk borreltje en na afloop werd de wandeling afgesloten bij Karel Cole met koffie en een heerlijk stuk vlaai. Mart en Marinus wederom bedankt voor het uitzetten en begeleiden van deze mooie tocht.

Een van de wandelaars.

De Foto’s van de herfstwandeling zijn te vinden onder het kopje foto’s

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *