Sportmaatje

We zitten nu voor een groot deel noodgedwongen thuis. Dat is niet echt goed voor onze conditie! Studenten van Stichting Mens Achter de Patiënt, willen mensen daarom graag helpen actief te blijven! Ze koppelen iemand die thuis wil bewegen aan een vaste student, uiteraard op afstand. Dat betekent dat de student contact opneemt via de gewone telefoonlijn of via video bellen. Samen worden afspraken gemaakt over hoe vaak en hoelang er wordt gesport. Bijvoorbeeld een half uurtje per week. Het gaat daarbij niet alleen om het bewegen, maar ook om de gezelligheid van het samen bewegen! Het is gratis.

Iedereen kan meedoen!

De studenten kijken heel goed hoe ieder op zijn of haar eigen manier lekker kan bewegen. Kijk voor meer informatie op http://www.sportenmetstudenten.nl
Aanmelden kan via: http://bit.ly/sportmaatje-nu

Vragen? Stuur een mail naar  sportmaatje@mensachterdepatient.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *