Fietsuitje op maandagavond

Nog steeds wordt er op maandag een mooie fietstocht gehouden. Op 3 augustus reden we langs de kanalen via Helenaveen naar Kronenberg waar een pauze werd gehouden. Hierna gingen we via Toverland en Grashoek terug naar Meijel.

Vorige week hebben we door de heersende tropische temperaturen geen tocht gehouden.

Afgelopen maandag waren weer 21 enthousiastelingen aanwezig en fietsten mee met de rit door de binnenlanden van Neerkant en Liessel.  Deze rit hebben we op verzoek in groepen gefietst, dit om de veiligheid iets beter in de hand te hebben. Dit zullen we blijven doen.

De komende twee weken blijven we fietsen volgens de huidige regels, dus met vertrek om 18.30 uur, een pauze halverwege en thuiskomst VÓÓR dat het donker wordt. Vanaf september korten we de ritten in, en wordt er een kortere pauze genomen buiten de horeca, we willen dan om 20.30 uur terug zijn in Meijel.

Op 21 september wordt de  laatste fietstocht gehouden.  Dit wordt een Tour de Meijel,  waarna na afloop een afsluitingsavond wordt gehouden bij Café-restaurant Colè aan de Donk. Informatie hierover volgt nog.

Dit bericht is geplaatst in Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *