Rabo Clubsupport

De Rabo ClubSupport campagne heeft een nieuwe manier van stemmen.

Als u lid bent van de Rabobank, kunt u nog op ons stemmen tot zondag 25 okt.

Het is ook mogelijk om te stemmen door in te loggen in de Rabo Bankieren App. of op de website www.rabo-clubsupport.nl Misschien is dit voor sommigen nog “even wennen”. Daarom volgen hier enkele aanwijzingen: Via “zelf regelen” en vervolgens “mijn lidmaatschap” kunt u klikken op “Rabo Club Support”. Druk dan op “Selecteer je favoriete clubs” om vervolgens naar de deelnemers te gaan.

U kunt ons vinden onder: ouderenver. KBO Afd. Meijel.

Wij weten, dat veel leden ons altijd steunen. Hierbij willen wij een beroep doen op de kinderen van senioren, of andere familieleden of bekenden, die een handje mee willen helpen. Of kom even binnen lopen bij het computerspreekuur. Want elke stem telt. En senioren zijn meer dan de moeite waard!

Bij voorbaat hartelijk bedankt voor de moeite.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags , . Bookmark de permalink.