Limburg opnieuw in beweging!

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met elke dag om 10.00 uur een uitzending.
Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden  weer dagelijks verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts. Nieuw zijn de voedingsadviezen die  ook dagelijks worden gegeven.

Goed nieuws voor alle senioren en alle andere mensen die tijdens deze lange coronacrisis nog steeds grotendeels aan huis gekluisterd zijn. KBO en L1 steken hen graag een hart onder de riem. Samen zorgen we ervoor dat we deze ingewikkelde tijd zo goed en gezond mogelijk doorkomen.

Doe ook mee. Elke dag om 10.00 uur op L1.

We wensen iedereen veel beweegplezier!

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *