Vakantietrip 2021

van de KBO afdeling Meijel.
Wij willen u er nog even aan herinneren dat de KBO-Meijel van 15 t/m 19 juni een vakantiereis naar de Eifel organiseert.
We logeren in het All-In Eifelhotel Daun. Vanuit ons hotel maken we verschillende excursies naar de mooiste bezienswaardigheden in de omgeving zoals o.a. het National Park Vogelsang, de Dauner Maaren, de Stad Luxemburg en het Mausefallenmuseum in Neroth.
Op dit moment hebben zich 33 personen opgegeven voor deze reis. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar, dat betekent men zich nog kan aanmelden. Als u nog mee wilt is het verstandig om u snel aan te melden bij Peter Creemers, telefoon 077-43661719. Bij hem kunt U ook terecht voor allerlei informatie aangaande deze vakantietrip.
De prijs voor deze vakantietrip bedraagt € 485,00 p/p. Alle kosten van ontbijt, diner, entree, gidsen en lunch zijn in de prijs inbegrepen. Alleen voor de eigen consumpties buiten het hotel moet u uw beurs trekken. Als organisatie stellen we een annuleringsverzekering (€32,50) verplicht en een reisverzekering (€10,15) is raadzaam. Na boeking dient zoals gebruikelijk een aanbetaling van € 50,00 p.p. te worden voldaan, bankrekening nr. NL57RABO0133422917 t.n.v. Ouderenvereniging KBO-Meijel.
U dient wel zelfstandig te kunnen reizen. Bent u voor bepaalde zaken op hulp aangewezen dan dient u deze hulp vooraf zelf te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld door uw partner of door iemand mee te vragen die deze hulp verleent. U mag deze hulp dus niet afschuiven op de rest van het gezelschap. Dit laat natuurlijk onverlet dat we elkaar in voorkomende gevallen een handje helpen.
Mochten zich meer mensen melden als kamers voor ons gereserveerd zijn in het fraaie Eifellandhotel in Daun, dan worden deze op volgorde van aanmelding op de reservelijst geplaatst.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *