Koninklijke Onderscheiding

Koninklijk lintje voor Jac Neessen.

Op 26 april heeft Jac Neessen de Koninklijke Onderscheiding  Lid in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen. Die dag werd hij thuis door burgemeester Wilma Delissen verrast. De burgemeester nam uitgebreid het woord en prees hem om zijn vele maatschappelijke verdiensten voor de Meijelse gemeenschap. En dat zijn er nogal wat, want Jac is een echte verenigingsman! Ook voor de KBO zet hij zich al  meerdere jaren in als medeorganisator en vaste begeleider van onze fietstochten. Bij al deze activiteiten toont hij een grote betrokkenheid. Men kan altijd een beroep op hem doen! Deze onderscheiding heeft hij helemaal verdiend!

Nadat de koninklijke onderscheiding opgespeld was en hij met een mooie bos bloemen op de foto werd vereeuwigd, mocht hij buiten voor zijn huis diverse felicitaties in ontvangst nemen. Namens het KBO-bestuur zeggen wij; hartelijk gefeliciteerd!

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *