Babbeltruc

Afstudeeronderzoek Babbeltruc.

Vanuit de Risk Factory (ondersteund door KBO Limburg) is onderstaand verzoek ontvangen. KBO Meijel werkt graag mee aan de oproep om deel te nemen aan het afstudeeronderzoek.

De Risk Factory en KBO Limburg hebben alweer een tijd geleden de handen ineengeslagen om de gezondheid en veiligheid van Limburgse 55-plussers te stimuleren. Vanwege de coronacrisis heeft de Risk Factory echter al een jaar niet kunnen doen waar zij goed in zijn: laten beleven.
De Risk Factory wil u toch graag ook in deze tijd een leuke afwisseling bieden en u tegelijkertijd helpen uw veiligheid te verhogen. Zij bieden u hiervoor de mogelijkheid om mee te doen aan een afstudeeronderzoek waarbij u door een kort telefoongesprek meer informatie en concrete tips krijgt over babbeltrucs, zodat u zichzelf in de toekomst tegen de babbeltruc kunt beschermen.

Aanmelden kan tot 4 juni via de volgende link https://bit.ly/2QSgKhj.
U komt dan op de site van de Radboud Universiteit, waar u nadere informatie kunt vinden betreffende het afstudeeronderzoek.

Wilt u deelnemen aan het onderzoek en heeft u hulp nodig bij het aanmelden, neem dan contact op met Mariëtta van Asten, ouderenadviseur KBO Meijel, tel. 06 – 308.038.19.
Zij verzorgt dan voor u de aanmelding. Gegevens die zij hiervoor nodig heeft zijn: telefoonnummer waarop u te bereiken bent, uw leeftijd en uw naam.

Ricarda Rinne (student Radboud Universiteit en verantwoordelijk onderzoeker) hoopt middels haar afstudeeronderzoek een bijdrage te mogen leveren aan het verhogen van onze veiligheid!

Werkgroep Info en Advies

Ouderenadviseurs KBO Meijel

 

 

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, Info en Advies met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *