KBO Kaarten

Kaartuitslagen van vrijdag 24 september 2021.

Rikken: 10 deelnemers                                                                                                                   1e prijs: Dhr. P. Creemers    70punten                                                                                                 2e prijs: Dhr. H. Doensen    66 punten                                                                                              3e prijs: Mw. A. Basten        58 punten

Jokeren:  12 deelnemers                                                                                                               1e prijs: Mw. M. Moors-Op het Veld    221 punten                                                                            2e prijs: Mw. M. Kluskens -Tillemans   98 punten
3e prijs: Mw. Simons-Schreurs               73 punten

Proficiat winnaars.                                                                                                                                De eerste kaartmiddag na alle corona-perikelen heeft vanmiddag weer plaatsgevonden. We hebben vandaag in D’n Binger gekaart. Dat gaan we ook de volgende weken op vrijdagmiddag doen. We zoeken mensen die met ons mee willen kaarten en b.v. ook willen/kunnen kruisjassen.
U hoeft daarvoor niet perse lid van onze KBO te zijn.  U bent ook welkom om een keer te ervaren hoe er gekaart wordt en vooral ook te ervaren hoe gezellig dit te werk gaat.

Volgende week kaarten we weer in D’n Binger en starten om 13.30 uur precies.
Kosten voor deelname zijn p.p. €1,50.

Iedereen is welkom.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *