Vrijwilligersmiddag KBO-Meijel

Op 19 oktober was er door de KBO een vrijwilligersmiddag georganiseerd.
Deze middag is speciaal om alle vrijwilligers van de KBO-Meijel te bedanken voor hun inzet gedurende het afgelopen jaar. Afgelopen jaar was toch al bijzonder door alle coronaperikelen.
Om 14:30 uur werd de middag begonnen met een lekkere kop koffie met vlaai. Daarna kwam de voorzitter aan het woord. Hij memoreerde aan verschillende gebeurtenissen maar vooral een woord van dank aan de vrijwilligers. Zij staan toch maar altijd paraat wanneer dat nodig mocht zijn, o.a. rondbrengen van:  Nieuwsbrief, felicitatiekaarten en overlijdensberichten, het inrichten van de zaal bij activiteiten, mede organiseren van activiteiten, enz.

Intussen waren de gordijnen van het podium opengeschoven
en daar verschenen “Turbo Toos en Super Stien”.

Deze twee dames brachten een geweldig stuk ten tonele. Met hun leeftijd van ver boven de zestig gingen ze nog overal op bezoek en wekelijks deden ze nog paaldansen. Dit alles bij elkaar was een groot spektakel waarbij veel gelachen kon worden. Uiteindelijk verdwenen zij weer onder een geweldig applaus.
Als afsluiting van deze middag werd nog een heerlijke kop soep en een stamppotbuffet aangeboden. Iedereen liet het zich goed smaken. Rond de klok van 17:30 uur werd deze middag afgesloten.
Iedere aanwezige vrijwilliger kreeg bij het verlaten nog een VVV-bon als dank voor hun inzet. Het was een zeer geslaagde middag.

Een vrijwilliger.

Op de website onder het kopje Foto’s is er een fotoverslag geplaatst van de vrijwilligersmiddag op 19 oktober.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *