Dagtocht naar Oost- en Midden-Brabant

Op 16 Februari 2022 hebben we een dagtocht gepland naar Oost- en Midden-Brabant.

We vertrekken om 8:45 uur naar een kamelenmelkerij in Berlicum. Hier worden we omstreeks 10:00 uur ontvangen met koffie en iets lekkers. We krijgen een presentatie over het leven van de kameel, zijn karakter en welzijn. Daarnaast wordt er verteld over het ontstaan van de kamelenmelkerij en de toekomst ervan. We gaan natuurlijk ook een kijkje nemen op het bedrijf, bij de kamelen en vervolgens mag er kamelenmelk geproefd worden. Daarna vertrekken we naar Terheijden voor een lunch in restaurant De Gouden Leeuw.

Na de lunch rijden we met een ervaren gids eerst naar Oudenbosch, waar we een bezoek brengen aan de basiliek van Oudenbosch. Dit is een kopie op schaal van de Sint-Pieter in Rome. De gids vertelt u de geschiedenis van deze bijzondere kerk. Na dit interessante bezoek rijden we onder leiding van onze gids verder naar de bourgondische stad Breda. Een sprankelende en historische stad met een sfeervol stadshart. U komt langs het eeuwenoude Spanjaarsgat, langs het eeuwenoude Mastbos en het kasteel Bouvigne. Breda wordt ook wel “De Parel van het Zuiden” genoemd. Afhankelijk van de beschikbare tijd, kunt u Breda nog even op eigen gelegenheid bezoeken. Omstreeks 16:30 uur brengen we onze gids weer terug naar Terheijden en aansluitend beginnen we aan de terugreis naar Meijel.

Omstreeks 18:30 uur hopen we hier aan te komen voor een lekkere Brunch bij Grand Café De Goejje.

Vanwege de Corona maatregelen zijn er voorlopig maximaal 45 deelnemers toegestaan en is mondkapje verplicht.
De eigen bijdrage is vastgesteld op €57,00 (incl. brunch) en €40,00 (excl. Brunch)
Inschrijving voor deze dagtocht is op 16 december 2021 om 14:00 uur in d’n Binger.

Hiervoor dient u onderstaand inschrijfformulier (compleet ingevuld) mee te brengen.

 

 

 

Dagtocht 16 februari 2022 naar Oost- en Midden-Brabant

Naam                    :  ——————————————-

Adres                    : ——————————————-

Woonplaats         : ——————————————–

Telefoonnr.         : ————————————————

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *