Inloopspreekuur

Open inloopspreekuren Dorpsinfoloket Meijel gaan voorlopig niet door.

In verband met de huidige coronasituatie is het niet langer verantwoord om de open inloopspreekuren van het Dorpsinfoloket Meijel op maandagmiddag en 1ste dinsdagavond van de maand door te laten gaan. Wanneer het weer verantwoord is, zullen we dat op de website en op Facebook bekend maken.

U kunt telefonisch of via mail contact met de adviseurs opnemen en uw probleem of vraag voorleggen. Telefonisch kunt u contact opnemen met mevrouw Lies Hanssen-van Enckevort, tel. 06-573.331.15. Het mailadres is ouderenadviseurs@kbo-meijel.nl. Een bezoek aan huis is eventueel ook mogelijk.

Werkgroep Info en Advies / adviseurs KBO

Dit bericht is geplaatst in Info en Advies met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *