Betalen met je bankpas

In januari heeft het bestuur van de KBO Meijel besloten tot de aanschaf van een mobiel betaalapparaat. Daarmee wordt het gebruik van contant geld met de daaraan verbonden risico’s teruggedrongen.
Bij een gevraagde eigen bijdrage voor een door de KBO georganiseerde activiteit (bijv. een dagtocht) kan met een betaalpas van de bank contactloos worden betaald tot het door een KBO-lid  zelf ingestelde maximum bedrag. Boven dit maximum is een pincode invoeren nodig. De pas moet wel de mogelijkheid van contactloos betalen hebben (op de pas staan dan links onder, naast elkaar, 4 witte gebogen lijntjes die steeds groter worden). Het is de bedoeling om zoveel mogelijk van deze manier van betalen gebruik te gaan maken. Contante betaling blijft mogelijk.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *