Betaalapparaat

SumUp betaalapparaat niet meer te gebruiken

In januari heeft het bestuur van de KBO Meijel besloten tot de aanschaf van een mobiel betaalapparaat, de SumUp 3G+. Daarmee wordt het gebruik van contant geld met de daaraan verbonden risico’s teruggedrongen. Vanaf februari is dit apparaat een aantal keren gebruikt bij de inschrijving van activiteiten.

De exploitant van dit apparaat heeft echter in juni besloten haar diensten niet meer aan onze Ouderenvereniging aan te bieden. De officiële verklaring is, dat wij niet tot hun doelgroep behoren; de echte verklaring is dat zij te weinig aan ons kunnen verdienen!

Dit betekent dat er vooralsnog bij de inschrijving voor activiteiten alleen met contant geld kan worden betaald! Het bestuur gaat op zoek naar een betaalbaar alternatief.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *