Wijkagent doneert dekentjes voor ouderen

 

Een gebaar van verbinding.
Een van de belangrijkste fundamenten van de politieorganisatie is verbinding. Een goede verbinding met burgers en ketenpartners. De wijkagenten spelen hierin een belangrijke rol. Om dat belang te benadrukken kunnen wijkagenten iets doen voor of met de inwoners van hun wijk.

Wijkagent doneert dekentjes.
Ton de Bruin, wijkagent van Meijel, Beringe, Grashoek, Koningslust, Baarlo en Maasbree heeft warme dekentjes gekocht met de opdruk Politie Horst/Peel en Maas. Ton: “Deze dekentjes zullen worden uitgedeeld aan de minder bedeelde senioren in de wijken die het door de huidige torenhoge energieprijzen extra moeilijk hebben of krijgen“.

Het verspreiden van de warme dekentjes wordt gedaan door de KBO (Katholieke Bond voor Ouderen). Zij gaan zorgdragen voor de uitgifte. Dit zal rond de feestdagen gaan plaatsvinden in Meijel. Mevrouw Lies Hanssen-van Enckevort heeft de dekens in ontvangst genomen .

Foto: Edward Media / Meijel24

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *