Bezoek aan het Europees Parlement vrijdag 17 maart

De werkgroep KBO op Pad heeft contact weten te leggen met het Europees Parlement in Brussel en een bezoek gepland op vrijdag 17 maart. Dit belooft een interessante dag te worden met een leuk programma.

We vertrekken om 08:00 uur vanaf het Alexanderplein, met een luxe touringcar, naar Brussel, alwaar we rond 10:30 uur worden ontvangen met koffie/thee in Restaurant Quartier Leopold. Dit restaurant ligt op 5 minuten wandelen van het Europees Parlement, waar we om 11:30 uur worden ontvangen namens Euro parlementariër Jeroen Lenaers. We worden verder rondgeleid in het Europees Parlement, de publieke tribune en de plenaire vergaderzaal. Om 12:30 uur houden we een vragenuurtje en een gesprek met Jeroen Lenaers. Nadat we onze vragen/opmerkingen hebben afgevuurd, begeven we ons per bus naar het restaurant Chez Léon, nabij de grote markt, alwaar een lunch voor ons staat opgediend. Vanaf ongeveer 15:30 uur kunt u vrij een bezoek brengen aan de binnenstad van Brussel of zo gewenst aan Manneke Pis. Rond 17:00 uur brengt de bus ons weer terug naar ons Peelgelukdorp Meijel. In Grand Café Goeije kunt u nagenieten van deze mooie dag onder genot van een brunch.

Inschrijven hiervoor is donderdag 2 februari om 14:00 uur in d’n Binger.
De groepsgrootte is 50 personen en vol is vol. Bij meerdere opgaven wordt op volgorde van aanmelding een reservelijst gehanteerd.
De eigen bijdrage is € 40,00 (incl. brunch) en € 20,00 (excl. brunch). Dit is voor de busreis, koffie/thee, het bezoek aan het parlement en de lunch in restaurant Chez Léon.
Het tijdstip van de Lunch in Chez Léon is wat aan de late kant. Daarom is het raadzaam om een broodje mee te nemen voor onderweg.

Attentie: De beveiliging van het Europees Parlement vereist ons om enkele weken voorafgaande aan het bezoek de persoonsgegevens van de bezoekers te vermelden. Daarom het verzoek om bij inschrijving het inschrijfformulier ingevuld in te leveren.

Wanneer:        vrijdag 17 maart 2023.
Inschrijven:     donderdag 2 februari om 14:00 uur in d’n Binger; zo mogelijk betalen met gepast geld.
Kosten:           € 40,00 (incl. Brunch) en € 20,00 (excl. Brunch).
Vertrek:           08:00 uur vanaf Alexanderplein.

Klik hier voor het inschrijfformulier:

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, KBO op Pad met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *