Gezondheidsverklaring rijbewijs

Misleiding bij aanvraag !!!
Misleiding bij aanvraag gezondheidsverklaring rijbewijs SeniorWeb krijgt weer klachten binnen over misleidende websites rond de verlenging van rijbewijzen. Ze slaan een slaatje uit de aanvraag voor de gezondheidsverklaring.

Mensen van 75 jaar of ouder die hun rijbewijs willen verlengen, moeten eerst een gezondheidsverklaring invullen. Voor sommige mensen is onduidelijk hoe dat precies moet. Daar spelen misleidende websites slim op in.

Doorsturen
De gezondheidsverklaring is tegen een vergoeding in te vullen bij het Centraal Bureau voor Rijvaardigheidsbewijzen (CBR). Oplichters hebben een manier gevonden om hier een slaatje uit te slaan. Via hun websites lijkt het net of een gezondheidsverklaring aangevraagd wordt. In werkelijk stuurt de website de klant alleen maar door naar de website van het CBR. Daarvoor heeft iemand dan al wel 41,50 euro betaald. Hierdoor betalen de klanten twee keer de kosten van de verklaring.

Aanvragen via CBR
Hebt u een gezondheidsverklaring nodig?
Vul deze dan altijd rechtstreeks in bij het CBR.

Dit bericht is geplaatst in SeniorWeb Meijel met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *