Verslag Senioren Expo

Op donderdag 19 januari hebben we met bijna 40 deelnemers een bezoek gebracht aan de Senioren Expo in Veldhoven. Rond 12:30 uur arriveerden we bij Koningshof, alwaar ± 150 exposanten op ons “stonden te wachten”. Er was allerlei interessante, praktische, nuttige en minder nuttige informatie te verkrijgen. Zo kon men zich laten informeren over diverse zaken, waarmee we met het ouder-worden te maken kunnen krijgen. Maar ook over vakantiemogelijkheden kon men zich laten adviseren en lekker eten proeven.
Als je alles gezien had, was er gezellige muziek onder het genot van een drankje in de grote zaal. Om 16:30 uur verzamelden we ons weer bij de uitgang, vanwaar we met de terugreis naar Meijel vertrokken. Gelukkig hadden we geen last van files en kwamen we rond 17:15 uur, (sommigen een beetje moe, maar tevreden) weer aan op het Alexanderplein in Meijel.

We kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde beursmiddag.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *