Fit- en Gezondheidsmarkt Meijel

Op dinsdag 2 mei vindt in d’n Binger de Fit- en Gezondheidsmarkt Meijel plaats
van 09.30 – 17.00 uur. De organisatie is in handen van Fysio Centrum Meijel, Fysiotherapie De Maat, Fysio & Sport Meijel, KBO Meijel en Negen.

Gezondheidsmarkt.
Bezoekers van de markt krijgen informatie over de mentale en fysieke gezondheid, over fit zijn en fit blijven. Ze krijgen informatie over het brede beweegaanbod in Meijel. De markt richt zich met name op de 60-plusser. De organisatie vindt het belangrijk, dat inwoners in Meijel een leven lang fit en gezond blijven en dagelijks kunnen blijven genieten van het Peelgeluk. Daarom hebben zij de handen ineen geslagen en de markt georganiseerd. Behalve de fysiopraktijken zijn onder andere ook aanwezig een opticien, huidtherapeut, podotherapeut, logopedist, ergotherapeut en een voedingscoach. Ook worden er diverse interessante lezingen gehouden. De toegang is gratis!

Fitheidstest.
Een onderdeel van de markt is een persoonlijke fitheidstest onder begeleiding van een fysiotherapeut. Er worden lichaamsmetingen gedaan en de balans, snelheid, spierkracht en conditie worden gemeten. Aan het einde van de test krijgt iedere deelnemer een persoonlijk advies. Ook deze test is geheel gratis, maar aanmelden hiervoor  is wel gewenst. Aanmelden kan via chantalstammen@negen.nl of per telefoon: 077 – 205 83 08. Er wordt dan een tijdstip afgesproken, wanneer de test wordt afgenomen.
Deze duurt ongeveer 30 minuten.
Dinsdag 2 mei belooft een mooie dag te worden, waar we als Meijel samen de handen ineen slaan om heel Meijel fit en gezond te krijgen en te houden!

Alle leden van KBO Meijel zijn van harte welkom!
Wanneer:        dinsdag 2 mei.
Tijd:                 9:30 – 17:00 uur.
Kosten:           gratis.

Dit bericht is geplaatst in Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *