Computerondersteuning

Wie van ons had jaren geleden kunnen denken, dat bij senioren na de computer, ook tablet en smartphone, zo’n opmars zouden maken. En dat heus niet alleen om er zo nu en dan een spelletje op te spelen, al is er met dit laatste niets mis. Ook senioren zijn actief op internet en het schrijven van een brief of kaart heeft bij menigeen plaats gemaakt voor het versturen van een e-mail. Veel senioren in ons dorp zijn met de computer vertrouwd geraakt door deel te nemen aan een van de vele cursussen, die het team in de voorbije jaren heeft gegeven.

Inloopspreekuur: uitleg en advies over tablets, computers en smartphones.
Elke maandag is er in de bieb Meijel tussen 18:30 en 19:30 uur een open inloopspreekuur. Je kunt er terecht met alles wat je wilt weten over applicaties (apps) op je tablet, computer of smartphone. De hulp is persoonlijk en deskundig. Aanmelden is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Loop gerust binnen.

U kunt ook via mail contact met ons opnemen en uw probleem of vraag voorleggen, dan komen wij hier z.s.m. op terug. Het mailadres is: info@kbo-meijel.nl

Eventueel een bezoek aan huis is ook mogelijk.

Het team computerondersteuning bestaat uit:
L.A. (Leo) Tittulaer                                                 077-466.9600
e-mail: l.tittulaer@live.nl

M.H. (Martin) van Asten                                       077-374.4801
e-mail: info@kbo-meijel.nl

M.C.F. (Mariëtta) van Asten-Meijers                  06-308.038.19
e-mail: m.van.asten@kbo-meijel.nl

P.M.M. (Peter) van Bussel                                     077-466.3296
e-mail: vanbussel.peter@gmail.com