Fietsuitje

DE BLAAUW VAN MEEL,
VUR DE UURSTE KIER DIH JOAR DER WER OP UT MIH DE FIETS.

Donderdagavond 9 mei: eindelijk was het weer zover. Voor de eerste keer dit jaar was er weer het wekelijkse fietsuitje. Dit jaar op de donderdagavond. De eerste geplande tocht, een week eerder, kon niet doorgaan vanwege enorme hoosbuien.
Om de zichtbaarheid en veiligheid te vergroten zijn er door KBO Meijel veiligheidshesjes in de kleur blauw aangeschaft. En we kunnen wel zeggen: de hesjes vallen op. Om 18:30 uur waren 19 deelnemers aanwezig. Alle deelnemers kregen een blauw hesje uitgereikt.
De routemaker, Joep Vissers, had gehoord, dat het leven goed is in het Brabantse land, dus er werd vertrokken richting Asten. Na een uurtje fietsen werd er op een terrasje een drankje gedaan. Bij vertrek werd de hele groep toegejuicht en aangemoedigd door de overige terrasbezoekers in Asten.
Na een klein uurtje werd de Limburgse grens weer overschreden en rond 21:00 uur waren we weer terug in Meijel. Volgende week staat er weer een nieuw fietsavontuur op de planning, natuurlijk met onze trouwe blauwe metgezellen. En wie weet welke verrassende bestemming ons dan te wachten staat!

Dit bericht is geplaatst in Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *