Computerondersteuning

Veel senioren in ons dorp zijn met de computer vertrouwd geraakt door deel te nemen aan een van de vele cursussen, die het team in de voorbije jaren heeft gegeven.

Met ingang van 1 februari 2023 komt het open inloopspreekuur op maandagavond van 18.30 uur tot 19.30 uur in de bieb Meijel te vervallen. De laatste tijd werden de inloopspreekuren minder bezocht en is het aantal bezoekers sterk teruggelopen. Dat is dan ook de reden dat we hebben besloten te stoppen met deze open inloopspreekuren.

Het team computerondersteuning blijft echter voor u bereikbaar en willen u graag een helpende hand blijven bieden. Weet u niet of uw digitaal probleem ernstig is of wat u moet doen? Of wilt u graag aan huis geholpen worden met uw computer- tablet of smartphone probleem?  Of heeft u graag een cursus aan huis? Bel dan met een van onderstaande personen.

U kunt ook een mailtje met vermelding van het probleem of vraag sturen naar: info@kbo-meijel.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het team computerondersteuning bestaat uit:
M.H. (Martin) van Asten                              077 – 374 4801
M.C.F. (Mariëtta) van Asten-Meijers         06 – 30 80 38 19
P.M.M. (Peter) van Bussel                            077 – 466 3296
L.A. (Leo) Tittulaer                                        077 – 466 9600