KBO op pad

KBO Meijel vindt het bieden van ontspanning door ontmoeting één van haar belangrijkste taken. Maar wat is dan eigenlijk ontspanning? Voor de een is het ’t lezen van een goed boek, voor de ander een leuke film kijken of er lekker op uit gaan met zijn allen. Juist dit laatste is een taak, die berust bij deze werkgroep. Jaarlijks wordt er een mooi programma samengesteld, dat aansluit bij de behoefte van onze leden. Hebt u nieuwe, leuke ideeën? Neem dan even contact op met een van de leden van de werkgroep.

De werkgroep bestaat uit:
P.W.J.M. (Peter) Creemers (coördinator)         tel. 466.1719        pwjmcreemers@hotmail.com

M.P.M.(Theu) Pouls (plv-coördinator)              tel. 466.2091
m.pouls@home.nl

G.P.M. (Truus) Terheijden-Vestjens                  tel. 466.0430
henkentruusje@gmail.com

W.V.J.G. (Wilhelmien) Janssen-Jaspers           tel. 06-237.920.19
w.v.j.g.jaspers@kpnmail.nl

Voor de activiteiten van 2020: zie het aparte inlegvel bij het informatieboekje. De noodzakelijke informatie over de inschrijving en de (datum van de) activiteit zelf wordt  via het nieuwsblad / website bekend gemaakt.