Gezond ontspannen

De werkgroep bestaat uit:
P.J.W.R. (Peter) Knoops (coördinator)                          tel. 466.1898
peterknoops57@gmail.com

M.C.A.M. (Mari) Geboers en J.L.J.(Hanneke) Verhees

Vooralsnog gaat het om de volgende ‘eigen’ activiteiten:
•    Fietsen
Al vele jaren trekt een vaste groep er in de zomerperiode wekelijks op uit voor een mooie tocht van ongeveer 35 km. door de fraaie omgeving van Meijel. Onderweg wordt steevast een ‘stop’ gemaakt voor een kop koffie of iets anders.
In 2021 start ons fietsseizoen op 5 mei en wordt de laatste tocht gemaakt op 22 september.
De fietsgroep vertrekt in deze periode elke woensdagmiddag om 13.30 uur bij d’n Binger. Opgave vooraf is niet nodig.
Contactpersoon: dhr. J.M. (Jac) Neessen    tel. 466.1277

•    Fietsuitje
Op verzoek van een aantal leden is in juni 2019 gestart met het “fietsuitje”. Dit extra fietstochtje is bedoeld voor mensen, die overdag minder tijd hebben, maar toch graag met leeftijdsgenoten sportief bezig willen zijn. Een gezellig samenzijn na afloop hoort er ook bij. De fietsgroep komt met elkaar in contact via een speciale groepsapp. Als u met deze groep wilt fietsen, laat u zich dan ook opnemen in de groepsapp. Dan weet u precies wanneer we weer starten (er wordt alleen gefietst bij goed weer!)
Contactpersoon: dhr. J.J.T.M. (Joep) Vissers      tel. 06-421.859.52

•    Kaarten in d’n Binger
Uiteraard komen in het kaartseizoen 2021 ook de kaartliefhebbers weer aan hun trekken. In het kaartseizoen kunt u elke vrijdagmiddag, kruisjassen, rikken of jokeren. Het seizoen 2020-2021 loopt nog t/m vrijdag 23 april. Er wordt ook gekaart op Goede Vrijdag (2 april). Na de zomerperiode starten we weer op vrijdag 24 september. De noodzakelijke informatie over het kaarten wordt via het Nieuwsblad/website bekend gemaakt.
Contactpersoon: dhr. P.G. (Piet) Basten       tel. 06-222.477.53

•    Kienen
Ook voor 2021 staan in principe de maandelijkse kienmiddagen gepland. Er wordt elke derde woensdag van de maand gekiend.
Deze ontspannende middagen starten om 14.00 uur en eindigen rond de klok van 16.15 uur. In december vindt er geen kienen plaats. De noodzakelijke informatie over het kaarten wordt via het Nieuwsblad/website bekend gemaakt.
Contactpersoon: mevr. W.M (Mien) Basten tel. 466.1767