Gezond ontspannen

Mensen met een ontspannen levenshouding kunnen tegen een stootje, zijn vrolijker en genieten meer van het leven. Om hier een bijdrage aan te leveren is deze werkgroep in het leven geroepen. Zij zorgt voor activiteiten, die lichaam en geest gezond houden en hiermee bijdragen aan een zinvolle en gezondere levensstijl.

De coördinator van deze werkgroep is:
P.J.W.R. (Peter) Knoops                                          077-466.1898

Vooralsnog gaat het om de volgende ‘eigen’ activiteiten:
•    Fietsen
Al vele jaren trekt een vaste groep er in de zomerperiode wekelijks op uit voor een mooie tocht van ongeveer 35 km. door de fraaie omgeving van Meijel. Onderweg wordt steevast een ‘stop’ gemaakt voor een kop koffie of iets anders.
De fietsgroep vertrekt in deze periode elke woensdagmiddag om 13.30 uur bij d’n Binger. Opgave vooraf is niet nodig.
Contactpersoon: dhr. J.M. (Jac) Neessen      077-466.1277

•    Fietsuitje
Op verzoek van een aantal leden is in juni 2019 gestart met het “fietsuitje”. Dit extra fietstochtje is bedoeld voor mensen, die overdag minder tijd hebben, maar toch graag met leeftijdsgenoten sportief bezig willen zijn. Een gezellig samenzijn na afloop hoort er ook bij. De fietsgroep komt met elkaar in contact via een speciale groepsapp. Als u met deze groep wilt fietsen, laat u zich dan ook opnemen in de groepsapp. Dan weet u precies wanneer we weer starten (er wordt alleen gefietst bij goed weer!)
Contactpersoon: dhr. J.J.T.M. (Joep) Vissers      06-421.859.52

•    Kaarten in d’n Binger
Uiteraard komen in het kaartseizoen 2022 ook de kaartliefhebbers weer aan hun trekken. In het kaartseizoen kunt u elke vrijdagmiddag, kruisjassen, rikken of jokeren. De noodzakelijke informatie over het kaarten wordt via het Nieuwsblad/website bekend gemaakt.
Contactpersoon: dhr. P.G. (Piet) Basten       06-222.477.53

•    Kienen
Ook voor 2022 staan in principe de maandelijkse kienmiddagen gepland. Er wordt elke derde woensdag van de maand gekiend.
Deze ontspannende middagen starten om 14.00 uur en eindigen rond de klok van 16.15 uur. In december vindt er geen kienen plaats. De noodzakelijke informatie over het kaarten wordt via het Nieuwsblad/website bekend gemaakt.
Contactpersoon: mevr. W.M (Mien) Basten   077-466.1767