Fiets-uitje KBO Meijel

Fiets-uitje van 17 juni 2019.

Op maandagavond 17 juni stond het het tweede fietsuitje op het programma.  Vol verwachting werd uitgekeken naar het aantal personen die mee gingen en welke richting het zou opgaan. Klokslag 19.00 uur vertrokken 19 KBO leden. De kopmannen lieten er geen gras over groeien en via Caluna en enkele onbedoelde omwegen vonden wij na 25 km fietsen in Heythuysen een mooi terras.

            

Nadat wij ons de koffie en andere  versnaperingen goed hadden laten smaken werd besloten om de laatste 13 km in een rustig tempo naar Meijel te fietsen. In totaal een mooie 38 km gefietst. Na een gezellig samenzijn op het terras van het Oranje Hotel keek iedereen al uit naar het volgende fietsuitje.

Wilt u ook meefietsen laat het dan even weten:

Volgende fietsavond staat gepland op maandagavond 25 juni a.s. 
Start om 19.00 uur bij GOED WEER!
Als u mee wil fietsen laat u dan toevoegen aan de groepsapp, dan laat ik u weten wanneer er gefietst gaat worden.

Tot 25 juni a.s.
Namens werkgroep Gezond Ontspannen
Piet Basten.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *