Natuurtocht

Op woensdag 14 augustus is onze jaarlijkse Natuurtocht gepland.

De uitzetters van deze tocht, Ger Hendriks en Mart Rooijakkers, houden het goed geheim waar we naar toe gaan dit jaar. Het is wel zeker dat het weer een interessante tocht beloofd te worden. Zij zullen ons weer laten genieten van de prachtige plekjes in de natuur.

Omdat we mogelijk onze landsgrenzen overschrijden vragen we jullie om een geldig paspoort of identiteitskaart mee te nemen.

We vertrekken om 13:00 uur vanaf het Alexanderplein. Onderweg zullen we een stop makken voor koffie met iets lekkers. Evenals andere jaren willen we deze tocht omstreeks 18:30 uur afsluiten met een koffietafel in het Oranjehotel.

We wensen alle deelnemers een interessante en leerzame middag toe.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *