Fiets-uitje KBO Meijel

Laatste fiets-uitje 26 augustus 2019

Op 3 juni j.l. was het de eerste keer dat de KBO een fietstochtje op de maandagavond organiseerde. Maandag 26 augustus werd er deze zomer voor de laatste keer gefietst.
Slechts 1 keer kon het niet doorgaan vanwege een weersverwachting die veel regen voorspelde. Bij het laatste tochtje van dit jaar stonden er 31 personen met hun stalen ros paraat bij D’n Binger om het ritje te beginnen.

Het beloofde een prachtige avond te gaan worden want bij vertrek wezen de thermometers nog +30 graden aan. 2 personen kwamen iets later aan bij het vertrekpunt maar toen was de groep al vertrokken. Deze 2 besloten om onderling maar een rondje te gaan fietsen en later aan te sluiten bij het afsluitende gedeelte van de avond.
De grote groep vertrok richting Ospel met een enkele stop om de verloren gegane zweetdruppeltjes aan te vullen met nieuw vocht. De terugweg ging over het prachtige peelfietspad tussen Ospeldijk en de Vossenberg
Aangekomen in Meijel waren we getuigen van een uniek schouwspel voor Meijel. Op de lantaarnpalen bij de rotonde zaten 5 ooievaars. Misschien vierden zij daar de geboorte van een nieuwe KBO activiteit. Op het binnen terras van de Heere van Meijel werd er getrakteerd op koffie/thee met vlaai waarna Rinie Cortenbach vervolgde met een optreden. Met volle borst werd er meegezongen en de sfeer zat er binnen de kortste keren prima in.  Zoals na elke fietstocht werd het weer een gezellige avond.

De zomer van 2019 was er een om in te lijsten maar het KBO fietsuitje op de maandagavond was toch wel de ”kers op de taart”.
Piet,Peter en Ans bedankt voor de voorbereiding en de organisatie hiervan.
Hopelijk tot volgend jaar met nog wat meer jonge actieve senioren die ook van een gezellig avondje houden.
Jeanne en Peter Knoops.

Dit bericht is geplaatst in KBO Sportief met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *