KBO Kaarten

Kaartuitslagen van vrijdag 4 maart 2022:

Rikken: 9 personen
1e prijs: Dhr. Bart de Leeuw                   met 181 punten
2e prijs: Dhr. Toon van Heugten           met 176 punten.                                                    Jokeren: 12 personen                                                                                                                       1e prijs: Mw. Door Bouten – Hanssen   met 123 punten
2e prijs: Mw. Jose Kuepers – Smits       met 86 punten                                                                    3e prijs: Dhr. Gerrit Moors                     met 54 punten 

Proficiat !
Volgende week kaarten we weer en breng gerust u buurman of buurvrouw mee. Iedereen is van harte welkom om met ons mee te kaarten.                                                                                Volgende week kaarten we ook weer in d’n Binger, aanvang 13.30 uur.                              Eigen bijdrage is €1,50 p.p.

Tot volgende week.

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, Gezond ontspannen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *