Bezoek Senioren Expo in Veldhoven

Na enkele jaren door corona de Senioren Expo geen doorgang heeft kunnen vinden staat hij in januari 2023 weer op de kalender. Dit is de grootste beurs voor 50-plussers en wordt gehouden in Koningshof te Veldhoven.

De omvangrijke doelgroep van 50-plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet “achter de geraniums” maar is actief. Zij willen hun vrije tijd op een prettige manier invullen.

Senioren Expo, één echt een dagje uit! De Senioren Expo is een complete huishoudbeurs voor de 50-plusser met ruim 150 stands.

U vindt er alles over sfeervol wonen en leven, reizen, gezondheid en beweging, hobby en creativiteit. De Senioren Expo is alles voor de 50-plusser onder één dak. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u in een sfeervolle ambiance genieten van optredens van diversen bands, orkesten, koren en artiesten. Naast de uitgebreide informatie die wordt verstrekt, worden er ook demonstraties gegeven. Genoeg om een heerlijke middag te vertoeven.

Op donderdag 19 januari 2023 willen wij als KBO-Meijel een busreis organiseren waarbij we tegen een gereduceerd tarief de beurs kunnen bezoeken. We vertrekken om 12:00 uur vanaf het Alexanderplein en zijn omstreeks 18:00 uur weer terug.

De deelnemers betalen een eigen bijdrage van €7,00 voor de busreis inclusief de entree. (De reguliere entreeprijs bedraagt €10,00)

Wanneer:     Donderdag 19 januari 2023
Vertrek:        12.00 uur vanaf het Alexanderplein
Kosten:         € 7,00 per persoon

Nog niet opgegeven voor deze beurs en wil je toch nog mee, geef je dan snel op bij Willemien Janssen-Jaspers tel. 077 4664124

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *