Bezoek Boswachterij

Bezoek Boswachterij De Kievit Beringe

Op woensdag middag 3 juli willen we een bezoek gaan brengen aan Boswachterij De Kievit in Beringe. De boswachterij ligt verscholen in het buitengebied van Beringe, een van de hoogst gelegen gebieden van Peel en Maas. De oppervlakte van de tuin is 2,40 ha. Hier zullen we een rondleiding krijgen door een echte natuurliefhebber die op een grappige manier ons verteld over de boeiende wereld die natuur heet. We zullen uitleg krijgen over alles wat er leeft,  groeit en bloeit in deze prachtige tuin. De paden in deze tuin zijn goed begaanbaar ook met een rollator.

Deze excursie wordt weer samen georganiseerd met de fietsgroep van de KBO die er iedere woensdagmiddag met de fiets op uit trekken. Dit wil dus ook zeggen dat we per fiets of per auto naar Beringe kunnen gaan. We proberen rond 14.00 uur aanwezig te zijn. De rondleiding doen we in twee gedeeltes met tussendoor een pauze waarbij we een kop koffie en vlaai krijgen aangeboden. We proberen rond 16.30 uur klaar te zijn met het programma.

De kosten van deze middag bedragen € 5,50 p.p. (incl koffie en vlaai). Diegenen die met de auto gaan verzoeken we om de chauffeur € 1,00 per persoon te betalen.

Inschrijven voor deze middag is op donderdagavond  20 juni van 19.00 tot 19.30 uur in d`n Binger. Als het kan graag met gepast geld betalen en erbij aangeven of je per fiets of met de auto gaat.

Dit bericht is geplaatst in KBO op Pad met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *