Fiets-uitje KBO Meijel

Fiets-uitje 29 juli 2019
Afgelopen maandagavond 29 juli is weer een groep van 26 personen vertrokken voor een fietstochtje in het kader van het Fiets-uitje. Het weer was perfect. Peter Creemers had een mooie route gevonden die ons via Neerkant, Liessel naar Asten bracht. Onderweg kwamen we oud Burgemeester Vos met echtgenote nog tegen. Halverwege de route kwamen we terecht bij Paulus in Heusden. In de achterhoede fietst Geert Philips, die ons keurig met zijn fluitje laat weten dat er achterop komend verkeer aankomt!

Terug in Meijel hebben we het terras van het Oranje Hotel opgezocht en doordat het weer prima was kon er nog lang worden nagepraat. Het is goed om te zien dat elke keer weer nieuwe deelnemers mee willen fietsen. Een echtpaar uit Meijel die ons zagen fietsen hebben zich deze week ook weer gemeld: daar willen wij ook aan meedoen zeiden ze.

Bij goed weer fietsen we op maandagavond tot en met de laatste maandag van de maand augustus. Het laatste Fiets-uitje van dit seizoen willen we iets bijzonders doen als afsluiting.
Via de groepsapp hou ik iedereen op de hoogte of er wel of niet gefietst gaat worden op maandag. Wilt u ook meefietsen laat het dan even weten dan voeg ik U toe aan de  groepsapp. Dat werkt prima.
Al met al is het Fiets-uitje een mooie aanvulling geworden op het activiteiten-aanbod van KBO Meijel.

Iedereen is welkom.  Houdt U wel rekening met het fietstempo dat op ongeveer 17 km/uur ligt
Volgende fietsavond staat gepland op maandagavond 5 augustus a.s.
Start om 19.00 uur bij goed weer!

Tot 5 augustus 2019 a.s.
Namens werkgroep Gezond Ontspannen
Piet Basten
Mobiel: 0622247753

 

Dit bericht is geplaatst in Algemene berichten, Gezond ontspannen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *